Siirry suoraan sisältöön

Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 2 700 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat muovipakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Europress tarkistaa Pirkkalan jätepuristimen

Europress tarkistaa Pirkkalan jätepuristimen

Pirkkalan CM:n jätepuristimen palo on sammutettu 17.6.2022. Syttymissyytä ei vielä tiedetä. Palokunta purkaa puristimen Tarastenjärven jätekeskuksessa, jonka jälkeen Europress, luvan saatuaan, tarkastaa puristimen. Muovipakkausten keräystä varten Pirkkalan CM:lle on jo matkalla uusi puristin.

Lisätietoja: Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy